Thursday, January 20, 2011

pulang juga akhirnyer.....

Assalamualaikum semua.....

Hari ini aku pulang ke seremban jua akhirnyer....
da lme rsenyer x menjenguk umah kat semban...sejak Aong meninggalkan umah ini dgn serta merta....Sejak peristiwa pencuri masuk umah dlu, akq miza x brani nak tggl umah kat semban bersama mak n Damia...fobia kot...hp kene amik....huhuh....


Sempena Hari Thaipusam nie, mak, akq, anak2 buah, dan aku blk ke umah semban.....Kul 8.30 pg ktowg bertolak dr kajang, then sampai semban kul 9...singgah la chapati corner berhadapan dgn balai polis seremban...syiukkkk mkn sne....hehehe...da lme x mkn kat sne...asal nak g jer tutup...huhuhu....

roti planta yg garing...

roti puri yg lazat...


Next station lak g anta akq aku kat umah mak mertua dier kat AMPANGAN gak bersebelah PLAZA AMPANGAN...pastu mak aku nak g pasa bli barang dapo....

Mak baru tgglkan umah nie dalam 3 minggu mcm uh....tp keadaan umah nie mcm da kene tggl 3 bln....Surat bersepah2, bilik air penuh dgn serangga....besar2 lak uh...geli siut....pastu berhabuk....standard la umah x berkemas 3 mggu mmg berhabuk....hhehehe

Da settle mengemas, mak ajak g mkn Mc Donald...mak kata "Dik, mak malas la nak masak, kte mkn kat McD jer la ek?"....aku pun dgn laju ckp "ok"...hehehehe...eh actually mak nak gunting rambut....aku pun join la sekali....hehehe...lps gunting rambut baru la mkn....

i'm lovin it


double cheese burger yg enak...

kul 4.30 aku kene amik akq aku.....pastu ktowg siap2....then blk kajang blk....esok aku ader kelas seperti biasa...mlm lak ader TAEKWONDO (tkd)...huhuhu...sggh dasat training kat UKM berbanding dgn UNISEL...huhuhu....yg penting aku da mle menyukai UKM....hehehehe




taekwondo forever....




UKM di hatiku













2 comments:

  1. Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  2. thanks @Bay....tq for visit my blog......i follow u...

    ReplyDelete